27.12.2012 3579

Okulumuz 1977-78 öğretim yılında Endüstri Pratik Sanat Okulu olarak ; Metal,  Motor ve Tesviye bölümleri ile öğretime açılmıştır..

1980-1981 öğretim yılında Endüstri Pratik Sanat Okulu eğitimine son verilmiş, 1979-1980öğretim yılında Metal ve Tesviye bölümleri ile hizmete açılan okulumuz,1984-85 öğretim yılında Elektrik Bölümü açılmıştır.

1990-91 öğretim yılında ise Teknik Lise Makine bölümü,

2001-2002 öğretim yılında Elektronik ve Mobilya Dekorasyon bölümleri açılmıştır.

2006 -2007 öğretim yılında Modüler Sisteme geçilmesi ile Okulumuzda Anadolu Meslek Lisesi "Bilişim Teknolojileri Alanı" açılmış ve bununla birlikte "Bölüm" ifadesi yerine "Alan" ifadesi kullanılmaya başlanmıştır. Okulumuzda mevcut olan Bölümler şu şekilde değişikliğe uğramıştır:

Anadolu Meslek Lisesi

>> Bilişim Teknolojileri Alanı

Teknik Lise

>> Makine Teknolojisi Alanı

Endüstri Meslek Lisesi

>> Elektrik - Elektronik Teknolojisi Alanı (Elektrik ve Elektronik birleştirildi)
   >> Makine Teknolojisi Alanı
   >> Metal Teknolojisi Alanı
   >> Ahşap Teknolojisi Alanı

Okulumuzda rehberlik servisi,  fizik ve kimya laboratuarı , 2 bilgisayar sınıfı , kütüphane ve bilgisayarlı yönetim ağı ile eğitime hizmet etmektedir. Okulumuzda basketbol ve futbol sahaları mevcut olup ayrıca ; kantin, misafir salonu, danışma odası ve okul aracına sahiptir.